Menu
Your Cart
Folosim fișiere tip cookie pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.

Blog RSS Feed

12 iul. Cum să pregătești un candy bar de neuitat pentru petrecerea ta?
Roxana 0 2572
Din ce în ce mai prezentă în ultima perioadă, ideea de candy bar reușește să însuflețească orice petrecere și să îi ofere un strop de culoare. Totuși, pentru realizarea unui astfel de aranjament este ..
02 apr. Dulci idei de primăvară!
Roxana 0 9543
Căpşune în ciocolată pentru iepuraşLa început de primăvară şi în preajma sărbătorii de Paşte, v-am pregătit o idee veselă de ceva bun, perfectă pentru a-i surpinde pe cei dragi, mai ales că aceştia se..
13 ian. Să fim în trend cu.... Marsala
Roxana 0 5949
În fiecare an, Pantone, autoritatea de renume mondial ce furnizează sisteme complexe de culoare pentru diferite industrii desemnează culoarea anului, ce are impact începând de la lumea modei, arhitect..
19 dec. Push up pops …de iarnă
Roxana 0 5489
Pregătirile de sărbători sunt în toi şi dragele noastre cofetărese pregătesc cele mai savuroase dulciuri pentru clienţi.Astăzi le propunem un desert mai special, foarte îndrăgit de copii şi nu numai: ..
19 nov. Tort cu vafa imprimata
Roxana 0 23396
Torturile cu vafa imprimata au devenit foarte populare in ultimul timp. Si stim cu totii cine sunt cei mai mari fani.Copiii!Cu printese, cu masini, cu personaje din desene animate sau din filme, vafel..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)