Menu
Your Cart
Folosim fișiere tip cookie pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.

Coloranti alimentari

Alegeti tipul de colorant ideal pentru a da dulciurilor culoarea sau nuanta de care au nevoie pentru a arata exact asa cum va doriti. Sub forma de gel, hidrosolubili, liposolubili sau praf, colorantii se pot utiliza cu succes pe fondant, martipan, icing, frisca, macarons.

Brand: Fun Cakes
Praf stralucitor Argintiu Inchis, ideal pentru a adauga accente fine pe torturi, decoratiuni din zahar, flori din zahar.Simplu adaugati cu o pensula decorativa accente sau cu ajutorul unui produs pe baza de alcool amestecati si obtineti colorant decorativ.Contine 3.5 grame.A se depozita intre 15-22 ..
15,00 lei
Fără TVA:15,00 lei
Brand: Fun Cakes
Praf stralucitor Rose, ideal pentru a adauga accente fine pe torturi, decoratiuni din zahar, flori din zahar.Simplu adaugati cu o pensula decorativa accente sau cu ajutorul unui produs pe baza de alcool amestecati si obtineti colorant decorativ.Contine 3.5 grame.A se depozita intre 15-22 °C...
15,00 lei
Fără TVA:15,00 lei
Kit Colorant Lichid Concentrat Setx8
2-3 Days
Brand: Wilton
Set de 8 coloranti alimentari lichizi, super concentrati pentru a obtine culori vibrante sau pastelate in combinatie cu icingul, frisca sau fondantul. Aplicati picaturi din coloranti usor, prin strangerea sticlutelor. Capacul cu picurator  va permite sa turnati exact cantitatea dorita.C..
120,00 lei
Fără TVA:120,00 lei
Brand: Fun Cakes
Set de 8 coloranti gel concentrati potriviti pentru a colora fondantul, martipanul, gum pasteul, icingul, cremele, blaturile de tort, ciocolata. O singura picatura de gel este suficienta pentru a obtine culori vibrante. Tubul are un desgin ce permite controlarea precisa a cantitatii de colorant. ..
105,00 lei
Fără TVA:105,00 lei
Kit Coloranti Icing Setx8
2-3 Days
Brand: Wilton
Simplu, adaugati culoare fondantului, martipanului, gumpasteului, icingului, cremei de unt, aluatului de biscuiti si multor altor creme de cofetarie cu acest set de 8 coloranti. Contine urmatoarele culori x 28g : galben auriu, violet, albastru regal, rosu,roz, verde frunza, ivory si negru.A..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Kit Coloranti Pasta Set x 8buc
Pre-Order
Brand: Fun Cakes
Set de 8 coloranti pasta potriviti pentru fondant, martipan, gum paste, pasta de modelat si pasta pentru flori. Se pot folosi si pentru colorarea cremelor (Buttercream, Enchanted Cream®). Mai mult, pot fi utilizati si pentru colorarea aluatului de biscuiti. Colorantii sunt stabili la copt pana la 20..
85,00 lei
Fără TVA:85,00 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)