Menu
Your Cart
Folosim fișiere tip cookie pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.

Coloranti alimentari

Alegeti tipul de colorant ideal pentru a da dulciurilor culoarea sau nuanta de care au nevoie pentru a arata exact asa cum va doriti. Sub forma de gel, hidrosolubili, liposolubili sau praf, colorantii se pot utiliza cu succes pe fondant, martipan, icing, frisca, macarons.

Brand: Fun Cakes
Praf stralucitor Argintiu Inchis, ideal pentru a adauga accente fine pe torturi, decoratiuni din zahar, flori din zahar.Simplu adaugati cu o pensula decorativa accente sau cu ajutorul unui produs pe baza de alcool amestecati si obtineti colorant decorativ.Contine 3.5 grame.A se depozita intre 15-22 ..
15,00 lei
Fără TVA:15,00 lei
Brand: Fun Cakes
Praf stralucitor Rose, ideal pentru a adauga accente fine pe torturi, decoratiuni din zahar, flori din zahar.Simplu adaugati cu o pensula decorativa accente sau cu ajutorul unui produs pe baza de alcool amestecati si obtineti colorant decorativ.Contine 3.5 grame.A se depozita intre 15-22 °C...
15,00 lei
Fără TVA:15,00 lei
Brand: Fun Cakes
Set de 8 coloranti gel concentrati potriviti pentru a colora fondantul, martipanul, gum pasteul, icingul, cremele, blaturile de tort, ciocolata. O singura picatura de gel este suficienta pentru a obtine culori vibrante. Tubul are un desgin ce permite controlarea precisa a cantitatii de colorant. ..
105,00 lei
Fără TVA:105,00 lei
Kit Coloranti Icing Setx8
2-3 Days
Brand: Wilton
Simplu, adaugati culoare fondantului, martipanului, gumpasteului, icingului, cremei de unt, aluatului de biscuiti si multor altor creme de cofetarie cu acest set de 8 coloranti. Contine urmatoarele culori x 28g : galben auriu, violet, albastru regal, rosu,roz, verde frunza, ivory si negru.A..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Brand: Fun Cakes
Set de 8 coloranti pasta potriviti pentru fondant, martipan, gum paste, pasta de modelat si pasta pentru flori. Se pot folosi si pentru colorarea cremelor (Buttercream, Enchanted Cream®). Mai mult, pot fi utilizati si pentru colorarea aluatului de biscuiti. Colorantii sunt stabili la copt pana la 20..
94,00 lei
Fără TVA:94,00 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)