Menu
Your Cart
Folosim fișiere tip cookie pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.

Coloranti alimentari

Alegeti tipul de colorant ideal pentru a da dulciurilor culoarea sau nuanta de care au nevoie pentru a arata exact asa cum va doriti. Sub forma de gel, hidrosolubili, liposolubili sau praf, colorantii se pot utiliza cu succes pe fondant, martipan, icing, frisca, macarons.

Kit Coloranti Gel Set x 8buc
Nou Pre-Order
Brand: Fun Cakes
Set de 8 coloranti gel concentrati potriviti pentru a colora fondantul, martipanul, gum pasteul, icingul, cremele, blaturile de tort, ciocolata. O singura picatura de gel este suficienta pentru a obtine culori vibrante. Tubul are un desgin ce permite controlarea precisa a cantitatii de colorant. ..
105,00 lei
Kit Coloranti Pasta Set x 8buc
Nou Pre-Order
Brand: Fun Cakes
Set de 8 coloranti pasta potriviti pentru fondant, martipan, gum paste, pasta de modelat si pasta pentru flori. Se pot folosi si pentru colorarea cremelor (Buttercream, Enchanted Cream®). Mai mult, pot fi utilizati si pentru colorarea aluatului de biscuiti. Colorantii sunt stabili la copt pana la 20..
85,00 lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)