În fiecare an, Pantone, autoritatea de renume mondial ce furnizează sisteme complexe de culoare pentru diferite industrii desemnează culoarea anului, ce are impact începând de la lumea modei, arhitectură şi design până la machiaj ,decoraţiuni de nuntă sau ornarea torturilor.Culoarea anului 2015 a fost desemnată Marsala, o culoare bogată, ce inspiră căldură, dar şi pasiune. Poate fi asemănată cu roşu burgund, o culoare cu adevărat seducătoare.

O nuntă amenajată în acest ton stilat este o idee interesantă de abordat. Iată în continuare câteva modele de torturi ce au cromatica drept tematică. Să cunoaştem torturile Marsala.


Folosiţi culoarea Roşu Burgund în combinaţie cu cea Maro de la Wilton pentru a obţine o nuaţă de Marsala. Astfel coloraţi frişca, icing-ul sau pasta de modelaj, în funcţie de modelul pe care doriţi să îl abordaţiCombinaţi florile colorate în marsala cu frişca albă sau decoraţi cu flori naturale în culori apropiate Marsalei. Auriul dă o notă de eleganţă accesoriilor florale ale tortului.

În acelaşi spirit al design-ului 2015 decoraţi cupcakes-urile, acadelele, macarons-urile, amandinele pentru a obţine un efect wow pe masa de candy bar. Păstraţi o combinaţie de culori simplă alb-marsala sau auriu-marsala pentru a nu încărca vizual.

Mai jos am selectat căteva produse din magazinul Dulcidei, care vă pot ajuta în obţinerea unui look marsala a creaţiilor voastre dulci: pastă de modelajcolorant sau perluţe burgundycristale de zahăr rubin.