Din ce în ce mai prezentă în ultima perioadă, ideea de candy bar reușește să însuflețească orice petrecere și să îi ofere un strop de culoare. Totuși, pentru realizarea unui astfel de aranjament este nevoie de îndemânare și grijă, dar și de suporturile necesare pentru amenajarea colțului dulce. Dacă și tu vrei să îți bucuri invitații cu un aranjament deosebit, iată ce ar trebui să știi despre amenajare, prezentare și servire.

Un candy bar necesită suporturi speciale pentru prăjituri

Atunci când pregătești o petrecere, indiferent dacă vorbim despre o nuntă, un botez sau o recepție, unul dintre accente este pus pe modul de prezentare al prăjiturilor. Pentru a amenaja cât mai eficient un candy bar, va trebui să ai în vedere numărul invitaților, pentru a ști exact de ce fel de suporturi vei avea nevoie.

Pentru mese îmbelșugate, specifice nunților sau botezurilor, cu siguranță vei avea nevoie de un suport tort, în funcție de tipul acestuia. Etajat sau simplu, pentru torturi din marțipan sau învelite cu frișca sau pastă de zahăr, indiferent de modelul sau culoare, cea mai eficientă metodă de prezentare a torturilor este pe un suport dedicat, elegant, care să se potrivească foarte bine în contextul decorativ al mesei de prezentare.

De asemenea, dacă vrei să prezinți într-un mod elegant prăjiturile pregătite pentru invitați, dar să le și oferi posibilitatea de a alege ușor, fără efort, atunci suporturile rotative sunt cea mai bună alegere. Nu uita de platourile frumos colorate, care se integrează perfect în suita elementelor care definesc conceptul de candy bar.

Suporturile pentru acadele- perfecte pentru cei mici ( și nu numai)

Acadelele, în toate formele lor, sunt un dulce perfect pentru a bucura deopotrivă papilele gustative ale celor mici și pe ale adulților. Pentru că acadelele moderne sunt în sine parte din petrecere, uneori contribuind activ la a oferi momente memorabile (gender reveal party) sau mici surprize invitaților, poți opta pentru suporturi pentru acadele, igienice și foarte ușor de utilizat.

Un candy bar te ajută fii mai organizat

Față de anii precedenți, expunerea prăjiturilor și a produselor de patiserie nu se mai face direct, pe mese, în fața invitaților. Acest lucru te ajută să organizezi mai bine spațiul și să le oferi invitaților o experiență plăcută. De asemenea, un candy bar te ajută să utilizezi resursele în mod eficient, deoarece fiecare invitat își poate alege prăjiturile dorite, separat, pe o farfurie personală, urmând a suplimenta dacă mai consideră necesar. În acest fel se elimină problema irosirii resurselor, care sunt în acest fel mult eficientizate față de dispunerea pe masă a prăjiturilor și gustărilor.

 Candy bar înseamnă emoție, dincolo de suporturi de prăjturi

Atunci când amenajezi un candy bar, ar trebui să iei în considerare și povestea pe care o transmite acesta. Fiecare aranjament trebuie să fie parte din specificul petrecerii, din tematică, pentru că un candy bar este în general un spațiu feeric, menit să îndulcească și să aducă zâmbete.

Posibilitatea de a prezenta individual aceste dulciuri și de a le oferi spre consum într-o prezentare unică și igienica face din aceste suporturi adevărate staruri ale petrecerii tale, alături de prăjituri și gustări în sine. Optează așadar pentru un candy bar cu o aranjare elegantă a prăjiturilor și a tortului pentru petrecere, pentru a le oferi invitaților tăi o experiență care să îi inspire și să îi...îndulcească.