Menu
Your Cart
Folosim fișiere tip cookie pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.

Politica de confidentialitate

 

Datele de înregistrare pe Site, presupun furnizarea unor detalii personale de către client, cum ar fi Nume, prenume, o adresă de e-mail valabilă, un număr de telefon, adresă valabilă pentru trimiterea comenzii, oraşul, judeţul şi opţiunea de abonare la newsletter, care este presetată pe NU. SC. Dulcidei SRL garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor furnizate şi transmise pe Site. Datele personale, pe care clientul le oferă pentru logarea la site, vor fi folosite pentru confirmarea comenzilor, pentru trimiterea de oferte speciale şi comunicarea promoţiilor sau expedierea de newletter-e, acolo unde este cazul şi clientul a optat pentru acest lucru. Informaţiile personale pot fi şterse la cerere, gratuit, de pe site-ul www.accesoriicofetarie.ro., prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@accesoriicofetarie.ro.

SC. Dulcidei SRL se obligă să nu transmită spre alte persoane terţe datele personale ale clienţilor săi. Datorită prezenţei datelor personale într-un sistem de tip electronic, orice încercare de copiere neautorizată de informaţii personale de către persoane rău voitoare nu poate duce la tragerea la răspundere a Dulcidei Srl, care în schimb va facilita rezolvarea oricărui conflict sau infracţiune prin orice mijloc legal dacă va fi cazul. Pentru evitarea unor astfel de situaţii, societatea se obligă să ia toate măsurile tehnice necesare pentru protejarea datelor cu caracter personal, împotriva distrugerii accidentale, pierderii sau dezvăluirii.Baza de date va fi accesată doar de administratorul firmei SC Dulcidei SRL.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor enumerate, precum şi a condiţiilor de confidenţialitate. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare trebuie să înceteze imediat folosirea site-ului www.accesoriicofetarie.ro. Se recomandă citirea cu atenţie a politicii de confidenţialitate a utilizării site-ului.

Pentru orice sesizare sau reclamaţie privind încălcarea drepturilor de autor, scrieţi pe adresa contact@accesoriicofetarie.ro. Pentru alte informaţii sau întrebări, vă rugăm scrieţi pe acceaşi adresă de e-mail sau sunaţi la nr. de telefon 0745 45 11 16, de luni până vineri, în intervalul orar 10-16.