Menu
Your Cart
Folosim fișiere tip cookie pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.

Figurine/Decoratiuni pentru tort

Brand: Modecor
Decoratiune metalica in forma de inimi, perfecta pentru accesorizarea torturilor de nunta. Infingeti decoratiunea pe ultimul etaj al tortului pana raman la vedere doar inimile . H: aproximativ 20 cm..
29,00 lei
Fără TVA:29,00 lei
Figurine din metal individuale, ce tin in mana doua flori, ce pot si si suport pentru lumanarele sau alte decoatiuni cu numele mirilor sau alte mesaje specifice. Figurinile pot fi folosite pe torturi sau pe mesele de candy bar, acestea fiind destul de inalte, de aproximativ 30 de cm...
28,00 lei
Fără TVA:28,00 lei
Figurine din metal, perfecte pentru accesorizarea torturilor sau a meselor de Candy Bar. Figurinile au la baza si loc special pentru lumanare sau alte decoratiuni. Toate elementele sunt constituite intr-o singura piesa. Figurinele sunt non-alimentare. Inaltime: aproximativ 21 de cm.  ..
24,00 lei
Fără TVA:24,00 lei
Brand: Dulcidei
Figurine din metal cu mire si mireasa, deosebite, pentru o nota fistichie a tortului. Figurine sunt concepute sa stea pe tort in pozitia de sezut. Inaltime 21 cm..
24,00 lei
Fără TVA:24,00 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)