Menu
Your Cart
Folosim fișiere tip cookie pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.

Mulaje Botez/Baby

Brand: Silikomart
Mulaj din silicon in forma de barza cu bebe. Dimensiuni: 8.9 cm x 5.5 cm..
75,00 lei
Fără TVA:75,00 lei
Mulaj din silicon, pentru a crea din pasta de zahar un bebe si un ursulet din plus, perfecte pentru un tort de botez sau pentru cucpakes. Dimensiune decoratiune: L 4 x H 7 cm; L 2 x H 4 cm   Dimensiune mulaj : 8,5 cm, grosime 2 cm Mulajul este confectionat din silicon de cali..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
Brand: Karen Davis
Mulaj Karen Davies pentru a crea din orice tip de pasta de zahar bebelusi pentru torturile tematice de botez. Pe langa cele 5 modele de bebelusi, mulajul contine si accesorii:sticla, babetica, suzeta si ursulet. Bebelusul in sezut si cel dezbracat pot fi accesorizati cu ursuletul in brate, cu sticla..
120,00 lei
Fără TVA:120,00 lei
Obţineţi uşor ornamente din fondant, marţipan sau ciocolată plastică cu această formă din silicon non-aderent, extrem de durabil, rezistent la căldură şi îngheţ. Mulajul este sigur din punct de vedere al alimentaţiei. Decoraţi cu inspiraţie torturile pentru viitoarele mămici cu acest scris. Folos..
61,00 lei
Fără TVA:61,00 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)