Menu
Your Cart
Folosim fișiere tip cookie pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.

Decupatoare Patchwork

Decupatoarele patchwork se folosesc in combinatie cu pasta de modelaj subtire nerulata. Acest set cuprinde 3 decupatoare, ce va vor ajuta sa creati elemente decorative pentru torturile cu tematica de botez. Setul include: suzeta, picioruse, agrafa Mod de folosire: Folositi fondant rulat ..
24,00 lei
Fără TVA:24,00 lei
Folositi acest set versatil de 15 decupatoare patchwork pentru a face un frumos topper in forma de carucior pentru tortul celor mici. Setul contine doua marimi de carucioare.Puteti sa folositi si ca decoratiune 2D pentru lateralele tortului. Acest tip de decupator il mai puteti folosi ca si presa, p..
58,00 lei
Fără TVA:58,00 lei
Acest set cuprinde o serie de decupatoare patchwork cu silouete de familie. Contine 11 decupatoare. Mod de folosire: Folositi fondant rulat in combinatie cu pudra tylo. Puneti niste crisco pe masa de lucru (nu zahar pudra), framantati bine fondantul si intindeti-l in strat subtire, fara sa ..
48,00 lei
Fără TVA:48,00 lei
Creati decoratiuni frumoase cu mesajul Love, pentru torturi sau cupcakes.Setul contine un decupator Love mare, un decupator Love mic si decupatoare mici in forma de inimi. Mod de folosire: Folositi fondant rulat in combinatie cu pudra tylo. Puneti niste crisco pe masa de lucru (nu zahar pudra)..
38,00 lei
Fără TVA:38,00 lei
Decupatoarele patchwork se folosesc in combinatie cu pasta de modelaj sau fondant in combinatie cu pudra tylo. Acest set cuprinde decupatoare numere cu dimensiunea de 2.5  cm x2 cm. Mod de folosire: Folositi fondant rulat in combinatie cu pudra tylo. Puneti niste crisco pe masa de lucr..
24,00 lei
Fără TVA:24,00 lei
Set de doua decupatoare Patchwork, foarte usor de folosit pentru a obtine torturi speciale cu tema muzicala. Presarati suprafata de lucru cu Pudra Tylo, framantati bine fondantul si indetindeti-l in strat foarte subtire. Decupati prin presare si inlaturati cu o ustensila ascutita. Lasati 10 minut..
23,00 lei
Fără TVA:23,00 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)