Menu
Your Cart
Folosim fișiere tip cookie pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.

Nifty Nozzles by Sugar and Crumbs

Creati dintr-o miscare flori frumoase, cu aceste duiuri cu detalii fine, Ideale pentru a decora torturi sau cupcakes. Aceste duiuri sunt marca originala, Nifty Nozzles, o inventie a doua rusoaice talentate. Acest model este pentru floare in forma de stea, starbust. Cum se foloseste: P..
32,00 lei
Fără TVA:32,00 lei
Creati dintr-o miscare flori frumoase, cu aceste duiuri cu detalii fine, Ideale pentru a decora torturi sau cupcakes. Aceste duiuri sunt marca originala, Nifty Nozzles, o inventie a doua rusoaice talentate. Acest model este pentru lalea angelique. Cum se foloseste: Pregatiti duiul, sp..
32,00 lei
Fără TVA:32,00 lei
Creati dintr-o miscare flori frumoase, cu aceste duiuri cu detalii fine, Ideale pentru a decora torturi sau cupcakes. Aceste duiuri sunt marca originala, Nifty Nozzles, o inventie a doua rusoaice talentate. Acest model este pentru lalea cu 6 petale. Cum se foloseste: Pregatiti duiul, ..
32,00 lei
Fără TVA:32,00 lei
Creati dintr-o miscare flori frumoase, cu aceste duiuri cu detalii fine, Ideale pentru a decora torturi sau cupcakes. Aceste duiuri sunt marca originala, Nifty Nozzles, o inventie a doua rusoaice talentate. Acest model este pentru lalea de mai. Cum se foloseste: Pregatiti duiul, spala..
32,00 lei
Fără TVA:32,00 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)