Menu
Your Cart
Folosim fișiere tip cookie pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.

None

Brand: None
Decupator ejector pentru ornamente din fondant, marţipan sau ciocolată plastică. Uşor de folosit şi cu rezultate maxime. Folosiţi ornamentele cu inspiraţie pentru decorarea torturilor sau a brioşelor. Folosiţi culori diferite ala pastei de modelaj în funcţie de tematica tortului. Dimensiune:5cm ..
14,00 lei
Fără TVA:14,00 lei
Brand: None
Decupator ejector pentru ornamente din fondant, marţipan sau ciocolată plastică. Uşor de folosit şi cu rezultate maxime. Folosiţi ornamentele cu inspiraţie pentru decorarea torturilor sau a brioşelor. Folosiţi culori diferite ala pastei de modelaj în funcţie de tematica tortului. Dimensiune: 5cm ..
14,00 lei
Fără TVA:14,00 lei
Brand: None
Ansamblu de 5 decupatoare din plastic în formă de fluture de dimensiuni diferite. Ideale pentru decuparea biscuiţilor, pastei de zahăr sau a marţipanului. Fiţi creativi! - H4 x L5 cm - H 5,5 x L6,5 cm - H6 x L7 cm - H6 x L8 cm - H6,5 x L8 cm..
44,00 lei
Fără TVA:44,00 lei
Brand: None
Decupator metalic in forma de nota muzicala. Obtineti ornamente din orice pasta de modelat pentru torturi, cupcakes sau prajituri. H:7cm..
11,00 lei
Fără TVA:11,00 lei
Brand: None
Ghirlandele din hârtie de mătase dau un efect fabulos petrecerilor sau meselor de dulciuri. Pot fi prinse pe perete, agăţate de tavan sau chiar aşezate pe masă.Setul conţine sfere nedesfăcute. Pentru a crea ghirlanda trebuie să desfaceţi fiecare strat de hârtie cu atenţie, pentru că sunt fragile, de..
23,00 lei
Fără TVA:23,00 lei
Brand: None
Mini piramida pentru macarons din plastic transparent, cu capac, ce poate fi folosit si ca picior. Un suport de prezentare ce nu trebuie sa lipseasca de pe orice masa de candy bar. Utilizând toate platourile, dispuneţi de o capacitate de 35-40 de macarons, în funcţie de mărimea acestora. Se recom..
89,00 lei
Fără TVA:89,00 lei
Brand: None
Mini recipient din plastic, pentru o prezentare specială a prăjiturilor sau a mousse-urilor. Sistem de push up, uşor de folosit şi de efect pentru orice petrecere. Capacitate: 50 ml. Conţine 4 părţi pentru asamblare. Cilindrul are dimensiunea de : 7cm H x 3cm diametru Setul contine 10 bucat..
24,00 lei
Fără TVA:24,00 lei
Brand: None
Mulaj usor de folosit chiar si pentru incepatori, ce permite realizarea figurinelor din pasta de zahar. Cei mai experimentati pot decora figurina cu diverse carioci alimentare sau culori pentru a da un aer cat mai realistic. Forma este din silicon de inalta calitate si este foarte rezistenta in t..
98,00 lei
Fără TVA:98,00 lei
Brand: None
Panglică de 7 mm  grosime, de culoare uni, ecru, ce poate fi folosită pentru ambalarea sau prezentarea cutiilor de prăjituri, a punguţelor cadou sau a mărturiilor.  ..
2,50 lei
Fără TVA:2,50 lei
Brand: None
Celebrele Macarons franţuzeşti pot fi acum prezentate şi pe un suport negru, extrem de elegant, ce scoate în evidenţă culorile vii ale acestor minunate prăjiturele. Suportul este alcătuit din 4 feţe a câte 10 macarons. Acesta poate fi asamblat doar cu 3 feţe, pentru o capacitate de 30 de macarons. ..
119,00 lei
Fără TVA:119,00 lei
Brand: None
Piramida de Macarons este compusă din 10 nivele detaşabile, reutilizabile şi are o capacitate de aproximativ 237 de macarons. Un look şic pentru orice petrecere în vogă! Utilizând toate cele 10 nivele, dispuneţi de o capacitate de aproximativ 237 de macarons. Se recomandă ca diametrul acestora să..
300,00 lei
Fără TVA:300,00 lei
Brand: None
Set de 3 Pompoane Bleu de dimensiuni diferite: 46 cm, 36 cm şi 22 cm în diametru, legate cu panglică de aprox. 1 m, pentru agăţare. Perfecte la orice petrecere pentru completarea atmosferei festive. Ideale şi pentru bufeturile de dulciuri ca decor. Pentru a crea pompoanele trebuie să desfaceţi fi..
39,00 lei
Fără TVA:39,00 lei
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)