Menu
Your Cart
Folosim fișiere tip cookie pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.

Modecor

Brand: Modecor
Decoratiune metalica in forma de inimi, perfecta pentru accesorizarea torturilor de nunta. Infingeti decoratiunea pe ultimul etaj al tortului pana raman la vedere doar inimile . H: aproximativ 20 cm..
29,00 lei
Fără TVA:29,00 lei
Brand: Modecor
Formă din silicon în formă de balerină pentru fondant sau marţipan. Obţineţi figurine haioase pentru torturi tematice la petrecerile celor mici. L9,2xH13xP2 CM..
89,00 lei
Fără TVA:89,00 lei
Brand: Modecor
Mulaj din silicon cu 3 modele de camee pentru orice pasta de modelaj. Dimensiune cavitate: aproximativ 6cm..
56,00 lei
Fără TVA:56,00 lei
Brand: Modecor
Mulaj din silicon in forma de feston, foarte usor de folosit, pentru un efect elegant, ingrijit. Folositi orice pasta de modelat prefarata, intindeti un strat de grosime medie sau subtire peste forma si cu un sucitor neteziti. Inlaturati execesul , cu o pensula aplicati apa sau lipici alimentar si p..
41,00 lei
Fără TVA:41,00 lei
Brand: Modecor
Mulaj din silicon in forma de romb, foarte usor de folosit, pentru un design elegant, ingrijit. Folositi orice pasta de modelat prefarata, intindeti un strat de grosime medie sau subtire peste forma si cu un sucitor neteziti. Inlaturati execesul , cu o pensula aplicati apa sau lipici alimentar si pl..
61,00 lei
Fără TVA:61,00 lei
Brand: Modecor
Mulaj din silicon pentru decoratiuni din dantela comestibila. L 40 cm..
61,00 lei
Fără TVA:61,00 lei
Brand: Modecor
Ustensila cu varful ascutit metalic. Puteti puncta conturul sau detaliile de pe sablon printr-o foaie de hartie sau pergament, pe care apoi sa trasati icing, puteti inlatura usor partile decupate din orice pasta de zahar...
21,00 lei
Fără TVA:21,00 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)